Lite uppdateringar

Det var länge sedan jag uppdaterade hemsidan ser jag… Jag har varit föräldraledig och tiden går så fort. Men här ett litet axplock av jobb sen sist!

Jag gjorde en “tittut” vägg åt Besqab AB som de hade på en mässa.

medansikten

Jag har haft flera workshops på Barnkulturcentrum i Nyköping (Teckna serier, Skuggteater, måla i akryl och teckna drakar i skraptekning), samt en workshop i serieteckning på Trångsunds Bibliotek. I knappt ett halvår har jag även jobbat som Bildlärare på Framtidsgymnasiet i Bild- och Form 1B. Jag har sista lektionen nu på måndag. Roligast på denna kurs tror jag både jag och eleverna tyckte, vad när vi hade gatukonst-tema. Här några av verken.

grafitti
Elevarbeten, Bild- och Form 1B

För Besqab gjorde jag även några illustrationer för deras broschyr om nybyggnader i Gustavsberg.

gustavsberg3gustavsberg1gustavsberg2

Workshops i Oslo

I slutet av maj var jag och Nova i Oslo och höll föreläsning för några 7:e klasser tillsammans med Redd Barna och Kors på halsen. Väldigt kul, och Nova togs så fint om hand av personalen på Eldorado bokhandel (den finaste bokhandel jag varit på tror jag)! Jag intervjuades även på Norsk radio, vilket kan höras här. Jag glömde fota själva workshopen, så bifogar en selfie på Nova och mig i Oslo centrum istället.

2015-05-27 19.13.52